• A ia dorëzon burrit paratë Shyhrete Behluli?

    • January 20, 2019 12:00

    Dikur ajo këndonte me veshje tradicionale e repertori i saj muzikor përbëhej kryesisht nga këngët patriotike, por jo më. Me kalimin e viteve, gjithçka ka ndryshuar...

  • Jonida Shehu bën ndryshimin drastik

    • January 20, 2019 10:00

    Por duket gazetarja e njohur Jonida Shehu ka vendosur të bëj një ndryshim dhe kjo për t’iu përshtatur temës së emisionit të saj të radhës.  Këtë herë e shohim bionde duke...