• Këshilla e Elitës drejtuar nënave të reja

    • June 19, 2019 15:00

    Ka pak muaj që është bërë nënë për herë të parë. Elita Rudi dhe reperi Gjiko para disa muajsh u bënë prindër të një djali, të cilin e pagëzuan Zëri....