• Në përgatitje katër vazhdime të “Avatar”

    • November 03, 2018 19:00

    Sipas njoftimeve në mediat amerikane, janë duke u përgatitur vazhdimet e radhës të filmit fantastiko-shkencor, “Avatar”, i pari prej të cilëve pritet të publikohet në vitin 2020...

  • Rina dhe Fuego lansojnë duetin “Fly”

    • November 03, 2018 18:30

    “Fly” titullohet kënga më e re, të cilën Rina Balaj e ka realizuar në bashkëpunim me Fuegon. Dueti i paralajmëruar ditë më parë nga dy protagonistët, është kompletuar edh...