• Kush është i dashuri sekret i Vjollca Haxhiut?!

  • May 21, 2019 20:00

  Vjollca Haxhiu është njëra ndër këngëtaret tona e cila më shumë njihet për muzikën “live” dhe mbrëmjet e ndryshme muzikore që këndon mbrenda dhe jashtë vendit, por edhe...

 • A po i shkon Remzie Osmanit stili i kullerkës?

  • May 21, 2019 20:00

  Këngëtarja Remzie Osmani është shquar gjithmonë për muzikën dhe këngët e saja të bukura që i ka dhuruar për vite të tëra publikut kosovar. Ku është e pr...

 • Çfarë sekretesh fsheh pasaporta e Tunes?

  • May 21, 2019 19:32

  Këngëtarja Altuna Sejdiu-Tuna, që në start të karrierës ka përbërë interes për publikun e gjerë. Ajo, që kur doli në skenë, u shndërruar në senzacion Pa...