• Ju kujtohet “Omyr”? Ja sa qenka rritur

    • July 15, 2019 19:32

    Seriali, ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’ është një ndër më të popullarizuarit jo vetëm në Turqi por edhe më gjerë. Sukses të madh arriti të ketë edhe në pu...