Vdes në moshën 39 vjeçare ish-Missi

  • October 12, 2017 14:00
  • Rozë

Ajo ishte nënë dhe bashkëshorte e përkushtuar, e cila u kujdesë për të gjithë, kështu e përshkruajnë atë familjarët.
Mel ishte shumë e ëmbël dhe e kujdesshme, kishte kohë për të gjithë” thanë ata.