Të shtrira pranë njëra-tjetrës, Kim dhe Kylie reklamojnë produktet e reja të grimit

  • April 16, 2019 08:00
  • Rozë

Kim Kardashian dhe Kylie Jenner kanë paralajmëruar linjën e re të produkteve të grimit.

Kim Kardashian dhe Kylie Jenner po sjellin linjën e përbashkët të produkteve të grimit.

Dy bukuroshet këto produkte i reklamuan përmes një imazhi, në të cilin shfaqet atraktive të shtrira pranë njëra-tjetrës.

Të dy motrat ishin veshur me kostume të ngushta, në të cilat kishin vënë në plan të parë format bombastike trupore.

Për ndryshe, bizneset personale të Kylie dhe Kim u kanë sjellë atyre përfitime të mëdha. /Lajmi.net/

Foto Instagram: @hypewilliams

The post Të shtrira pranë njëra-tjetrës, Kim dhe Kylie reklamojnë produktet e reja të grimit appeared first on .

Loading...