Sevenbizz të premten me storiet më interesante të javës

  • December 06, 2018 18:31
  • Rozë

- Buta mban eventin e lansimit të albumit, pamje nga atmosfera 

- Si ndikojnë m ediat dhe rrjetet sociale në jetën dhe provatësinë e fytyrave publike

- Adriana Matoshi në rubrikën VS, me vajzën e saj Kaonën.

Sevenbizz me Meriton Mjekiqin, të premten nga ora 19:00 në televizionin 7.

Loading...