Sabri Fejzullahu, Yllka Kuqi e Sinan Hoxha vijnë me bashkëpunim

  • December 06, 2018 18:31
  • Rozë

Këngëtarët me emra të njohur për publikun mbar shqiptar vijnë me një bashkëpunim për këtë fundvit.

Sabri Fejzullahu, Yllka Kuqi dhe Sinan Hoxha janë në një potpuri që i bashkoi këta tre emra të njohur të estradës sonë.

Treshja publikoj sonte këtë potpuri ku reagimet e para të publikut janë mjaft të mira për projektin që tashmë është publikuar. Sabri Fejzullahu, Yllka Kuqi & Sinan Hoxha - Potpuri 2019

Loading...