Qëndresa e Labit vesh kompletet më të bukura, po duket si zonjë e vërtetë

  • April 15, 2019 21:32
  • Rozë

Qëndresa Bajrami është gruaja e moderatorit të mirënjohur, Labinot Gashit.

Ajo është shumë e komentuar në media e në publik e sidomos tani në kohën kur është bërë nënë.

Para pak muajve Qëndresa dhe Labi u bënë prindër të një vajze që e kanë quajtur, Rroa.

Sonte Qëndresa ka publikuar një foto në të cilën shihet e veshur si një zonjë e vërtetë.

The post Qëndresa e Labit vesh kompletet më të bukura, po duket si zonjë e vërtetë appeared first on .

Loading...