Pse të gjithë po shikojnë çikat e Rambos

  • October 12, 2018 11:00
  • Rozë

Në fillim të kësaj jave ai mori vëmendjen e të gjithëve ne rrjetet sociale kur vendosi të publikonte një selfie me tre vajzat e tij, dhe te gjithë mbetën të mahnitur me bukurinë e tyre.

19 vjeçarja Sophia, 17 vjeçarja Sistine dhe Scarlet 13 shkëlqyen pranë babait të tyre.


Loading...