Morena është shpuar edhe aty...

  • October 12, 2018 09:00
  • Rozë

Prezenca e Morenës nuk kalon pa u vënë re, kjo falë hireve që posedon. Pavarësisht se nuk po bën këngë, ajo nuk po largohet nga mendja e publikut të gjerë.

Taraku i ka edhe disa tatuazhe, që janë mbishkrime të ndryshme që lidhen me të, jetën dhe personat e saj të dashur, shkruan "Kosovarja".

Taraku ka edhe pircing. Një shpuarje të tillë e ka bërë edhe në fund-shpinë.

Shikojeni në fotografinë e më poshtme këtë eksperiment të Morenes.

Loading...