Labinot Tahiri fjalë speciale për bashkëshorten

  • June 13, 2019 07:32
  • Rozë

Këto fjalë janë mjaftë domethënese për një çift dhe një lidhje.

Këngëtari Labinot Tahiri i ka shkruar disa fjalë për një prej personave më të veçantë për të, bashkëshorten e tij.

Ai ka treguar se si ajo e ka dashur edhe atëherë kur nuk kishte lekë dhe ka theksuar respektin që ka treguar dhe tregon sot për të.

“Qëndrueshmeria në jetë, vlenë më shumë se sa pasuria dhe letrat me vlerë

Loading...