Ku i mbetën kilet e tepërta Shyhrete Behlulit?

  • November 08, 2018 22:32
  • Rozë

Këngëtarja Shyhrete Behluli është e dashur për publikun, gjithmonë pranë adhuruesve dhe përditë e më shumë po zbukurohet.

Këngëtarja po investon mjaftë në pamjen e jashtme, andaj përditë e më shumë po duket akoma më e freskët.

Shyhretja prej vitesh po mundohet që të bije në peshë, për çka ka ecur çdo mbrëmje, shkruan “Kosovarja”.

Dhe, më në fund ia ka dalë. Shikoni linjën e re të këngëtares së famshme.

Loading...