Kjo është darka “luksoze” e Osmanit dhe Vedatit!

  • November 08, 2018 22:32
  • Rozë

Aktoret e grupit “Stupcat”, Vedat Bajrami dhe Osman Azemi kanë ngrenë darkën së bashku sonte.

Për dallim nga artistët tjerë që publikojnë piata ushqimi nga restaurantët më luksoze, Vedati dhe Osmani darkën që e publikuan e kanë të begatshme vetëm me bukë e fasule, shkruan “Zëri.Info”.

’Stupcat’, janë grupi i aktorëve të cilët i pelqen shumë publiku, e ata padyshim që çdo herë zgjedhin se çfarë ju servojnë publikut, si nga profesioni i tyre ashtu edhe nga perditshmëria.

Loading...