Këngëtarja shqiptare qē “çmendet” pas vendeve turke

  • April 15, 2019 09:32
  • Rozë

Bigu tash e sa kohē është një femë elegante dhe me shumë finesë, nuk është ai bigu me pērmasa të mëdha si më parë, shkruan “InfoKosova”.

I është çasur me shumë përkushtim emisionit të cilin realizon me të ftuar dhe tema të ndryshme.

Këngëtarja tërë kohës ështē në lēvizje dhe viziton vende të ndryshme, por vendi që ajo e do shumë ēshtë Turqia dhe bënë vizita të shpeshta.

Për momentin ajo ndodhet atje me xhirime për emision, ku ka vizituar disa vende turistike.

Ndryshe këngëtarja ka treguar se nē Turqi ka dhe familjarë, e kjo ēshtē dhe arsyeja qē e viziton shpesh. /infoKosova/.

The post Këngëtarja shqiptare qē “çmendet” pas vendeve turke appeared first on .

Loading...