Këngëtarja shqiptare po shijon jetën në vendet e ndryshme të botës

  • March 14, 2019 17:32
  • Rozë

Vjosa asnjëherë në vend të njejtë.

Ajo është shumë e nxënë me projekte dhe mbrëmje të ndryshme muzikore.

Këngëtarja Vjosa Emini e ka profilin e saj në Instagram të mbushur me fotografi nga vende të ndryshme nëpër Evropë, të cilat i viziton derisa edhe punon.

Vjosa është beqare dhe duket se ajo di të jetojë bukur edhe e shoqëruar nga miqtë e saj.

The post Këngëtarja shqiptare po shijon jetën në vendet e ndryshme të botës appeared first on .

Loading...