Këngëtarja e njohur shqiptare: ‘Historia dhe arti po na digjet para syve!

  • April 16, 2019 07:32
  • Rozë

E gjithë Franca është ngritur në këmbë për të shpëtuar një nga pasuritë më të madhe botërore, Katedralen e Notre Dame, e cila në këto momente po shembet nga zjarri i madh që e ka pushtuar.

Të menjëhershme kanë qenë reagimet në rrjetet sociale me vidoe e foto të shumë njerëzve që ndjejnë një keqardhje kaq të madhe për një monument të tillë historik.

Nuk ka munguar as reagimi i këngëtares shqiptare Elhaida Dani e cila prej disa vitesh tashmë ka treguar lidhjen e ngushtë që ka me Parisin, emocionalisht por dhe profesionalisht.

“E tmerrshme! Historia dhe arti botëror po na digjen para syve”, ka shkruar Elhaida.

The post Këngëtarja e njohur shqiptare: ‘Historia dhe arti po na digjet para syve! appeared first on .

Loading...