Këngëtarja e njohur përfshihet në konfliktin mes Majlindës dhe Majk, mbanë anën e…

  • December 06, 2018 14:00
  • Rozë

Gjithçka nisi pas komentit të reperit i cili shkruante se Majlinda nuk e lë të takojë djalin.

Kjo e fundit i ktheu përgjigje me një status ku shkruante se për kërkesën e tij do përgjigjet drejtësia.

Djalin tim nuk me le ta shoh nëna e vetë vetëm sepse jemi ndarë, ti s’mund ta dish cfarë kam në zemër e sa du ta kem afer”, ishte komenti i Majkut.

U përgjigje para komentuesve, po si do i pergjigjesh ndërgjegjes tende ose kur djali të rritet e të pyes për të gjitha këto drama që do mbesin dëshmia më e mirë në internet?

Ndoshta edhe atëherë fajin do e adresosh të unë, por shpresoj që të trokasë ndërgjegja një ditë, e për hirë të gjakut tënd e asgjë më shumë, të mos i krijosh femijës tënd pak rehati në fëmijërinë e tij”, shkruante ndër të tjera Majlinda.

Në postimin e saj ka komentuar edhe këngëtarja e njohur shqiptare Tringa Kay e cila i shkruan Majlindës të jetë e fortë.

Loading...