Jo vetëm Noizy, tashmë dhe Stresi është pjesë e librave

  • October 12, 2018 09:00
  • Rozë

Nuk tregohet saktësisht se për nxënësit e cilës klasë por teksti er përmendte si një prej reperave më të pëlqyer shqiptarë. Nuk a vonuar dhe reperi tjetër Stresi, rival i Noizyt dhe ka publikuar një faqe libri ku përmendet emri i tij.

‘Trregojnë tregime nxënësve, ndër ta personazhi Stresi, hahata happy”-shkruan Stresi krah faqes së librit të postuar. /Gazeta Express/


Loading...