Geti dhe Marina kujtojnë vizitën në katedralen “Notre Dame”

  • April 16, 2019 07:00
  • Rozë

Katedralja Notre Dame në Paris mbrëmë u përfshi nga zjarri.

Notre Dame, e cila identifikonte Parisin, ishte përfshirë papritmas nga zjarri dhe bëri që të shkatërrohet pothuajse tërësisht.

Lajmi për shkatërrimin e saj ka trishtuar shumë prej fytyrave publike, të cilët përmes disa imazheve kujtonin vizitat që ia kanë bërë më parë këtij objekti.

Ndër ta janë edhe Marina Vjollca dhe Getoar Selimi, të cilët përmes rrjeteve sociale kanë sjellë imazhe nga ajo katedrale.

“Notre-Dame”

trishtim…

Loading...