Edhe prezantuesja shqiptare reagon ndaj katedrales së Parisit

  • April 16, 2019 09:00
  • Rozë

Ishte lajmi më i hidhur dhe aq trishtues për Francën e cila humbi një pasuri kaq të madhe siç është katedralja “Notre Dame”, shkruan “InfoKosova”.

Është kaq e dhimbshme të digjet një pasuri e tillë, katedralja është vizituar nga qindra njerëz nga mbarë bota.

Në mbështetje të Francës ishin të gjithë, me dhimbje dhe më të madhe përjetuan ata që vizituan këtë vend, njëra dër to është dhe Alketa Vejsiu, e cila flet për katedralen me kaq emocion. /InfoKosova/.

The post Edhe prezantuesja shqiptare reagon ndaj katedrales së Parisit appeared first on .

Loading...