Dashuria e jetës së Fjollës

  • April 16, 2019 08:00
  • Rozë

Dita e djeshme ishte e mbushur me urime të ndryshme për të, nga njerëz të shumtë, shkruan “InfoKosova”.

Janë momente të bukura dhe aq emocionuese për secilin njeri, ashtu dhe për Fjollën të marësh fjalë uruese nga familjarët, miqtë dhe bashkëpuntorët.

Njëri nga urimet ishte edhe i vajzës së madhe të këngëtares e cila nuk jeton me të, por që ka një kontakt shumë të mirë.

Janë këto dy imazhe të cilat tregojnë relacionin e tyre si nënë e bijë, ndër shumë fjalë të bukura që janë shkëmbyer në mes tyre, Fjolla e ka quajtur edhe “Dashuria e jetës”. / InfoKosova/.

The post Dashuria e jetës së Fjollës appeared first on .

Loading...