Cardi B takohet me menxherin shqiptar

  • July 12, 2019 11:32
  • Rozë

Drin Zatriqi ka kohë jeton në Amerikë, e në mes njerëzve atje ka takuar edhe reperen e fashme Cardi B.

Duket se reperja më e dëgjuar e momentit në botë di mjaft për shqiptarët dhe gjuhën shqipe.

Në një video të publikuar nga menaxheri i artistëve, organizuesi i eventeve dhe ndërmarrësi shqiptar, Drin Zatriqi, i cili jeton në New York, reperja dëgjohet duke thënë se është me një shqipar.

Ajo madje i thotë Drinit se e din se emri i saj në gjuhën shqipe do të thotë ‘penis’, e kur e pyeti për këtë, Zatriqi e konfirmoi.

Megjithëse Cardi nuk do të thotë ‘penis’ në shqip, ai dukej se nuk deshi t’i prishte entuztiasmin këngëtares./Gazeta Express/

The post Cardi B takohet me menxherin shqiptar appeared first on .

Loading...