• Në këtë mënyrë e reklamon trupin Kimi

    • July 19, 2019 22:00

    Ajo është padyshim një nga femrat më joshese në botë. Dhe, Kim Kardashin e di shumë mirë se si të tërheqë vëmendjen e meshkujve. 38-vjeçarja ka p...

  • Ka për tju thënë diçka Dua Lipa

    • July 19, 2019 22:00

    Artistja shqiptare e famshme ndërkombëtarisht, Dua Lipa, këto ditë është duke qëndruar në Los Angeles. Këtë e bëri të ditur përmes një fotografie të pub...