• Fshati Lebanë pa ujë të pijshëm

    • January 18, 2019 20:30

    Kompania Rajonale e Ujësjellësit ”Prishtina” ka njoftuar se konsumatorët e fshatit Lebanë të Prishtinës, aktualisht kanë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm dhe kjo do të...

  • Suedia me qeveri të re, 130 ditë pas zgjedhjeve

    • January 18, 2019 20:00

    Katër muaj pas zgjedhjeve është formuar Qeveria e Suedisë. Me këtë u tejkalua ngërçi politik i cili zgjati 130 ditë. Zgjedhjet e përgjithshme në vend u mbajtën më 9 shta...