• Rexhep Selimi për protestën: Sot fitoi Kosova

    • September 29, 2018 22:00

    Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi, ka thënë se me protestën e mbajtur në sheshin e Prishtinës, është mbrojtur Kosova. “Sot Kosova është më e mbrojtur dhe më...

  • Gjermani, protestë kundër vizitës së Erdogan

    • September 29, 2018 22:00

    Vizita e Erdoganit në Berlin nuk kaloi pa protesta. Disa prej demonstruesve e quajtën turp për Gjermaninë, të tjerë thërrisnin se Erdogani është një fashist e diktator që e ka v...