• Hoti kërkon shpërbërjen e Kuvendit

    • September 29, 2018 22:00

    Shefi i grupit parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti komentoi vizitën e sotme të presidentit të vendit në veriun e Kosovës. “Aventurat për të bërë pazar me territor kanë m...

  • PSD hap zyrat edhe në Lipjan

    • September 29, 2018 22:00

    Partia Socialdemokrate(PSD), të shtunën ka hapur zyrat edhe në Lipjan. Kryetari Shpend Ahmeti, sekretarja e përgjithshme Aida Dërguti dhe koordinatori për Lipjan, Ardian...