• UP ofron punë praktike me pagesë për studentë

    • January 19, 2019 06:31

    Në njoftimin e universitetit thuhet se studentët do të jenë të angazhuar me orar fleksibil në koordinim me mbikëqyrësin e njësisë përkatëse akademike apo administratës qendrore...

  • UP ofron punë praktike me pagesë për studentë

    • January 19, 2019 00:00

    Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina“ përmes një thirrje publike ka ftuar studentët e saj që të aplikojnë për punë praktike në njësi akademike dhe administratë qendrore të...