• Sa është paga e një ushtari të FSK-së?

    • January 04, 2019 16:00

    Forca së Sigurisë së Kosovës (FSK), e cilat do të ketë 8 mijë pjesëtarë, prej të cilëve 5 mijë mund të jenë aktiv dhe 3 mijë në rezervë. “FSK përbëhet nga një...

  • Bllokohen 10 policë maqedonas në kufi me Kosovën

    • January 04, 2019 16:00

    Bora afër 1 metër e rënë në këtë fshat ka lënë policët për gjashtë ditë me radhë të bllokuar në stacionin policor të këtij fshati, ndërsa raportohet se ushqimi i tyre është edhe...