Ziadin Sela: Thaçi të mos përzihet në punët tona

  • November 19, 2017 23:28
  • Lajme

Kosovës, Hashim Thaçi, i cili sipas Selës është duke futur hundët në zgjedhjet në Maqedoni.

Sela gjatë prezantimit të platformës së “Aleancës për Shqipëtarët”, ka thënë se edhe BDI
ashtu edhe PDSH janë përgjegjëse për gjendjen e rëndë të shqiptarëve në Maqedoni.

Ai në intervistën për TV Dukagjinin flet edhe për raportet që ka me liderët politik në Kosovë
dhe në Shqipëri.