Të hënën mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit dhe vazhdimi i seancës

  • October 12, 2018 10:31
  • Lajme

Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit do të mbahet në ora 9:00.

Ndërkaq, po të hënën në ora 10:00, do të vazhdojë seanca plenare e Kuvendit, me pikat e mbetura.

Loading...