Sundimtaret absolute: Kush janë zonjat e 15 diktatorëve më të fuqishëm të botës?

  • July 17, 2017 10:31
  • Lajme

Por kush qëndron prapa diktatorëve më të mëdhenj të botës?

Në kohë të mira dhe në të këqija, zonjat e diktatorëve u qëndrojë në krah bashkëshortëve të tyre duke u bërë pjesë e aferave korruptive dhe duke shkelur me këmbë kryengritjet politike.

Disa përdorin pozitën e tyre për të avokuar për shkaqe të rëndësishme bamirëse në kombet e tyre.

Të tjera si Zonja e Parë e Sirisë, Asma al-Assad, shfaqen gjithnjë duke qeshur në fotot zyrtare në Instagram edhe pse vendi ndodhet në luftë civile prej katër vitesh.
“Syri.net” ju njeh me 15 bashkëshortet e diktatorëve me famëkeq të botës, të njohura si sunduese absolute që abuzojnë me të drejtat e njeriut, lirinë e shtypit dhe opozitën.