Powell nuk pranon ta zëvëndësojë Nikki Haleyn në OKB

  • October 12, 2018 08:31
  • Lajme

Zonja Powell, 45 vjeçe, menaxhere e ”Goldman Sachs”, ka folur drejtpërdrejt me presidentin Trump, duke i kërkuar atij të hiqte emrin e saj nga lista e kandidatëve të OKB-së.

Pavarësisht afrimitetit me Ivanka Trump dhe bashkëshortin e saj, Jared Kushner, Powell u kundërshtua edhe nga këshilltari i Sigurisë Kombëtare, John Bolton.

Loading...