Në mes të ditës, provoi ta dhunonte punëtoren e një butiku

  • October 12, 2018 11:00
  • Lajme

Burri i paidentifikuar ka shkuar më herët gjatë ditës dhe i ka kërkuar punëtores që të dalin në takim. Por, ajo e ka refuzuar ofertën e tij.

Disa orë më vonë, ai ka shkuar sërish në atë butik dhe kur e ka vërejtur se nuk është askush tjetër, e ka sulmuar vajzën.

Ai e ka tërheqë zvarrë dhe e ka goditur, duke provuar që t’i hipë sipër.

Pas zërave që ka lëshuar punëtorja, asaj i janë afruar fqinjët dhe kanë arritur ta largojnë nga ky dhunues.

Me anë të pamjeve të regjistruara nga kamera e sigurisë, Policia është duke provuar ta identifikoi këtë njeri që është larguar pa gjurmë.

Loading...