Michelle Obama: E dua deri në vdekje George Bushin, është ‘partneri im në krim‘

  • October 12, 2018 12:00
  • Lajme

“Presidenti Bush dhe unë kemi ndërtuar raporte të mira edhe për shkak të protokollit por edhe për shkak të natyrës se si funksionojnë gjërat zyrtare”, ka thënë Michelle Obama për NBC.

‘Kështu që ai është partneri im në krim dhe kemi bërë shumë gjëra të mëdha së bashku”, thotë ajo.

“E dua deri në vdekje. Është njeri i mrekullueshëm dhe qesharak”, shton ajo.

Loading...