Melania Trump kërkon shkarkimin e një këshilltareje në Shtëpinë e Bardhë

  • November 14, 2018 13:31
  • Lajme

Stephanie Grisham, zëdhënësja e Melania Trump, komentoi pretendimet për shkarkimin e Ricardel.

“Zyra e zonjës së parë të SHBA-së vlerëson se Mira Ricadel nuk meriton më të punojë në Shtëpinë e Bardhë”, ka thënë Grisham.

Shtëpia e Bardhë ende nuk ka lëshuar njoftim zyrtar lidhur me shkarkimin e Ricardel nga detyra.

“Wall Street Journal” në lajmet e publikuara të martën thekson se gjatë vizitës së Melania Trump në Afrikë muajin e kaluar ka ardhur deri te një konflikt të ekipit të saj dhe Ricardel për vendet në avion.

Siç pretendohet, Ricardel më herët ka patur mosmarrëveshje edhe me Sekretarin e Mbrojtjes Jim Mattis dhe me kolegë të tjerë./AA/

Loading...