Mbështetësit e Afrim Gashit dorëzojnë padi penale ndaj Bilall Kasamit (Video)

  • March 13, 2018 15:30
  • Lajme

Afrim Gashi dhe disa mbështetës të tij kanë ngritur padi penale ndaj Bilall Kasamit, për siç thonë, keqpërdorim të detyrës zyrtare si kryetar i Lëvizjes Besa.

Sipas informacioneve të tyre, Kasami ka shkelur Ligjin për parti politike dhe statutin e partisë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ndërsa nga kabineti i Bilall Kasamit thonë se akuzat janë të pabaza dhe bëhet fjalë për shpifje.

Përndryshe, përçarjet në Lëvizjen Besa filluan para disa muajsh ku edhe u mbajtën dy kongrese, në Tetovë dhe në Shkup./Telegrafi/