CNN merr masa ekstreme pas 'sulmeve' të Donald Trump

  • November 09, 2018 18:31
  • Lajme

Rrjeti mediatik ka vendosur roje të armatosur për gazetarët që dalin në transmetim live. Burimet për TMZ tregojnë se fanatikët që i besojnë Trump i konsiderojnë gazetarët si 'armiqtë e popullit' dhe mund të ndërmarrin veprime të dhunshme ndaj tyre.

Për këtë ka prova pazi një person ka dërguar dy herë bomba nëpërmjet postës që synonin të shpërthenin zyrat e CNN.

Thuhet se CNN u ka thënë punonjësve të synuar se mund të zgjedhin nivelin e mbrojtjes që ata duan, duke filluar nga rojet e armatosura gjatë orëve të punës deri tek ruajtja edhe në shtëpi.

Kujtojmë se në konferencat për shtyp, Donald Trump ka patur shpesh herë përplasje me gazetarët e CNN.

Loading...