Alarm i rrejshëm për tentim vetëvrasjeje te Katedralja në Prishtinë

  • October 12, 2018 12:00
  • Lajme

Mirëpo pas inspektimeve, ata nuk kanë gjetur prova se një gjë e tillë vërtet po ndodhë, raporton EO.

Latif Zeka, komandant i brigadës së zjarrfikësve në Prishtinë, tha se kjo ka mundur të jetë dezinformatë.

“Pas një informate që kemi marrë që një person don me mbytë veten, ne kemi inspektu bashkë me Policinë, por nuk kemi hasë në një gjë të tillë. Ndodh që kjo është dezinformatë. Kemi qenë bashkë me Policinë dhe Ndihmën e shpejtë. Tash e tutje mund të merret policia”.

Ndërkaq, zyrtarët policorë nuk kanë dashur të komentojnë rastin.


Loading...