• Hetime ndaj zyrtarëve që fshehën pasurinë

  • August 18, 2018 09:00

  Zyrtarët shtetërorë të cilët kanë tentuar ta fshehin pasurinë e tyre, duke mos e bërë publike për qytetarët, janë futur nën llupën e hetimeve. Nëse Pro...

 • Gjatë muajit gusht diskutohet për vizat

  • August 18, 2018 09:00

  Pas dhënies së rekomandimit pozitiv për vizat nga Komisioni Evropian (KE), më 29 gusht të këtij viti procesi për vizat e Kosovës do të kalojë në komitetin LIBE të Parla...

 • Rrëmbehet 23 vjeçarja nga Shkupi

  • August 18, 2018 07:32

  Një person i panjohur dje pasdite e ka rrëmbyer 23-vjeçaren Q.M. nga Shkupi dhe me dhunë e ka futur në automjetin e udhëtarëve me të cilin është nisur drejt Velesit.