• 15 rrugët më të rrezikshme në botë

  • March 06, 2019 23:32

  Nuk ka asgjë më qetësuese se një shëtitje e ngadaltë me makinë nëpër fshat, larg zhurmës së mjeteve që lëvizin me shpejtësi të çmendur. Por veç rrugëve...

 • Këto janë vendet më të frikshme në botë

  • March 06, 2019 22:32

  Ndoshta juve do t’ju frikësojnë shumë pamjet që do t’ju sjellim, por këtyre personave që janë protagonist aty, ato vende i kanë bërë të provojnë adrenalinë.

 • 7 vendet e braktisura më të frikshme në planet

  • March 06, 2019 22:00

  Eshtra njerëzore të përdorura si dekorim, kukulla pa kokë të varura pemëve, një repart vdekjeje, një ishull i vetmuar në mes të detit janë disa nga vendet më të frikshm...

 • Vijat kufitare më të çuditshme në botë

  • March 06, 2019 21:32

  Historia dhe ngjarjet aktuale janë tregues se sa lehtë mund të ndryshojnë kufijtë e shteteve. Më poshtë ju sjellim disa fotografi të kufijve nëpër botë...

 • 50 kuriozitetet me te rralla ne bote !

  • March 06, 2019 21:32

  1. Femra që ka lindur më shumë fëmijë është një ukrainase. Ajo ka lindur 69 fëmijë, nga të cilët vetëm dy i kishin vdekur gjatë lindjes. 2. Fëmija më i rëndë në botë ësh...

 • Këto janë qytetet më të vizituara në botë

  • March 06, 2019 21:00

  Hong Kong ka mbajtur titullin si qyteti më i vizituar në botë për të nëntin vit me rradhë nga Euromonitor International në Top 100 Renditja e Qyteteve Destinacione.