• 10 Fakte historike ata nuk duan që ju të dini

  • June 30, 2019 17:32

  Gjatë gjithë jetës sonë, na është mësuar shumë gjëra rreth historisë që duken të janë mjaft normale dhe nuk i bëjmë kurrë pyetje ato gjërave që na mësojnë neve.

 • Ky fëmijë u lind me 300 dhëmbë në gojë!

  • June 30, 2019 16:32

  Njerëz të magjepsur vijnë nga të gjitha sferat e jetës, shkruan InfoKosova. Ata mund të varen në qoshe ose të punojnë në një fabrikë përgjatë gjithë glo...

 • Modalja qe i rrit vetullat

  • June 28, 2019 15:32

  Një vajzë e re, modele dhe shumë e bukur në mënyrën e vet, ajo ka vendosur që të luftoj të gjitha stereotipet rreth për kufizimit të së bukurës, shkruan InfoKosova.

 • Racat e qenve më të shtrenjtë në botë

  • June 28, 2019 13:32

  Shumë persona janë të dashuruar mbas kafshëve shtëpiake, e një prej tyre qeni. Qeni njihet si miku më besnik i njeriut, por për të patur një të tillë ës...