• ‘Mësiti i Llapit’ që ka bashkuar 450 çifte

  • May 12, 2019 12:32

  Xhezali Hashimi nga Podujeva që një kohë të gjatë merret me ndërmjetësimin për martesat e njerëzve të ndryshëm dhe bashkimin e çifteve, që në zhargonin popullor njihet...

 • Pse i themi “shëndet” dikujt që teshtin?

  • May 12, 2019 12:32

  Sa herë që teshtijmë, dikush zakonisht na thotë “shëndet”. E keni menduar ndonjëherë përse ndodh që dikush, i cili ndodhet në një ambient me ne, të reag...

 • Si ta ndihmoni dikë që është në depresion?

  • May 12, 2019 08:00

  Kur ndonjë person që e doni apo e njihni që është në depresion, ju bëni mirë që të jeni pran tij çdo herë. Andaj duhet të keni në mendje gjithmonë këtë...