• Meshkujt preferojnë këto tipe vajzash

  • November 07, 2018 18:00

  Në vitet e fundit, po shohim se po shtohen meshkujt që tërhiqen më shumë nga femrat e pasura. Një pyetje për femrat: Keni frikë se karriera juaj do ju b...

 • SHBA, përse votohet në nëntor?

  • November 07, 2018 07:32

  Në shumicën e vendeve të botës zgjedhjet zakonisht zhvillohen gjatë fundjavës dhe në stinë të ndryshme të vitit. Por në Shtetet e Bashkuara, zgjedhjet p...

 • Ja sa ndikon muzika në jetët tona

  • November 06, 2018 19:00

  Muzika ndikon në gjendjen shpirtërore te të gjithë, por në këtë artikull do shihni, efektet pozitive që ka në jetën tuaj. Ja një shprehje e filozofit So...