• Vijat kufitare më të çuditshme në botë

  • March 06, 2019 21:32

  Historia dhe ngjarjet aktuale janë tregues se sa lehtë mund të ndryshojnë kufijtë e shteteve. Më poshtë ju sjellim disa fotografi të kufijve nëpër botë...

 • 50 kuriozitetet me te rralla ne bote !

  • March 06, 2019 21:32

  1. Femra që ka lindur më shumë fëmijë është një ukrainase. Ajo ka lindur 69 fëmijë, nga të cilët vetëm dy i kishin vdekur gjatë lindjes. 2. Fëmija më i rëndë në botë ësh...

 • Këto janë qytetet më të vizituara në botë

  • March 06, 2019 21:00

  Hong Kong ka mbajtur titullin si qyteti më i vizituar në botë për të nëntin vit me rradhë nga Euromonitor International në Top 100 Renditja e Qyteteve Destinacione.

 • Ky është qyteti më i ftohtë në botë !

  • March 06, 2019 18:32

  Qyteti Yakutsk ndodhet në Siberi dhe është vendi më i ftohtë në botë: në dimër arrin deri në -50 ° C. Shumica e tualeteve janë ndërtuar jashtë, sepse to...