• Insektet më të tmerrshme në botë

  • July 03, 2019 07:00

  Ne njerëzit kemi një tendencë për të menduar për veten si të pamohueshme superiore ndaj pjesës tjetër të mbretërisë së insekteve dhe kafshëve, InfoKosova....

 • Komunitetet më të izoluara në botë

  • July 03, 2019 06:32

  A keni dashur ndonjëherë të merrni telefonin tuaj dhe të fshiheni nga pjesa tjetër e botës? Shumë prej nesh, këto ndjenja ndonjëherë janë reciproke, shk...

 • Këta janë njerëzit më të mbrojtur në botë

  • July 02, 2019 15:00

  Nga rrëmbimet, vrasjet në tentativë, oficerët mbrojtës personalë, të njohur si mbrojtësit më të mirë, janë parë shumë si të drejtave të autorit, të të famshëmve dhe fig...