• 14 gjëra që ju nuk i dini për aeroplanët

    • March 16, 2019 19:32

    Çdo ditë, rreth 90,000 aeroplanë largohen drejt të gjitha drejtimeve të planetit. Ne jemi mësuar tashmë të fluturojmë siç marrin një tren. Dhe en...

  • Përse nuk e bëjnë femrat hapin e parë

    • March 16, 2019 11:32

    Femrat: Më shkroi, më propozoi… Meshkujt: Më ktheu, më pranoi… Mënyra sesi komunikojmë mund të ketë ndryshuar për shkak të teknologjisë, por rregullat e...