• Koala specie para zhdukjes

  • May 17, 2019 07:32

  Fondacioni Australian për Koala (AKF) tha sot se koala ishte “funksionalisht e zhdukur”, raporton BBC. Siç pretendohet nga kjo organizatë joqeveritare s...

 • Ja çka përmban një iftar i shëndetshëm

  • May 16, 2019 18:00

  Koha e iftarit është pjesa më e mirë e ditës gjatë agjërimit, por iftari mund të jetë sfidues për njerëzit që dëshirojnë t’i përmbahen zakonit të të ngrënit mirë edhe g...

 • Mbështillini këmbët me qese dhe kafe

  • May 16, 2019 15:32

  Dhjami i tepërt që duket i shëmtuar në kofshët, stomakun, vithet apo duart është një ankth i vërtetë, e veçanërisht për femrat. Celuliti nuk njeh moshë...