• Vajza e vogël, shoqja e ngushtë e një tigri

    • October 03, 2018 12:00

    Takohen pothuajse çdo ditë dhe kjo vajza e vogël është shoqja e ngushtë e një tigri të kopshtit zologjikë, të qajtur Mike. Këtë e shohim përmes një vide...